Muziekles op maat

De muzieklessen worden op maat aangeboden. Dit betekent dat uw kind les krijgt op een manier die bij hem/haar past. Uw kind leert muziek maken, zoals dat voor hem/haar leuk is. De lessen worden gegeven door Jorik Weel. Lees hier meer over Jorik.

Gitaarles

Heeft uw kind er altijd al van gedroomd om gitaar te spelen en weet hij/zij niet zo goed hoe te beginnen? Jorik biedt lessen aan om stapsgewijs gitaar te leren spelen. Of dit nou mee-tokkelen met liedjes of akkoorden en solo’s zijn. Uw kind krijgt les op de manier die goed bij hem/haar past.

Pianoles

Als uw kind piano wil leren spelen, dan zijn er bij Jorik veel mogelijkheden, zoals:

  • het spelen van akkoorden
  • het spelen van melodieën
  • het spelen, hierbij speelt de linkerhand de akkoorden en de echterhand de melodie

Uw kind kan bij Jorik leren via bladmuziek, maar ook via te luisteren en na te spelen.

Drum & Ritme

Zit uw kind weleens te tikken met de vingers of met de benen te wiebelen? Dat is ritmische gevoel! Ritmisch gevoel is iets wat in de mens zit en om dit naar buiten te laten komen is drum en ritmiek een mooie manier. Jorik geeft uw kind alle handvatten om de basis van ritme en drummen onder de knie te krijgen. Niet alleen door te drummen en te tikken, maar ook door het hele lijf in te zetten. Uw kind leert handen en voeten onafhankelijk van elkaar te bewegen. Dat kan dus ook zonder drumstel; een unieke muzikale ontdekkingsreis voor uw kind.

Kosten muziekles

De muzieklessen worden in een pakketvorm aangeboden.

Individueel | Pakket van 20 lessen (half jaar) in 1 keer vooruit te betalen bedraagt totaal €700,- (€35,- per les)

Groepslessen (maximaal 3 leerlingen) | Pakket van 20 lessen (half jaar) in 1 keer vooruit te betalen bedraagt totaal €500-, (€25,- per les)

Vergoeding muziekles

Jeugdfonds Sport & Cultuur Zwolle

Er kan gebruik gemaakt worden van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zwolle. Dit moet vooraf aangegeven worden, omdat de leerkracht dit moet aanvragen. Meer informatie hierover kunt u lezen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zwolle.

Kindregeling van de Gemeente Zwolle

Als het inkomen onder de norm valt kunt u in aanmerking komen voor vergoedingen voor muziekles. Meestal wordt deze dan voor u betaald aan de instantie. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina ‘Kindregeling’ van de Gemeente Zwolle.

Noodfonds Zwolle en omgeving

Soms zijn er buitengewone omstandigheden, waarbij de goede (of gezonde) ontwikkeling van het kind in het geding is. Hulpverleners kunnen dan een beroep doen op het Noodfonds Zwolle. Het Noodfonds kijkt naar de persoonlijke omstandigheden voor noodhulp voor kinderen die in speciale omstandigheden zitten, of waarvan de ouders in bepaalde kosten niet kunnen voorzien. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina ‘Wat kunt u aanvragen’ van het Noodfonds Zwolle en omgeving.

Mijn kind is geïnteresseerd in muziekles op maat

Soort les *
Ik maak aanspraak op het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zwolle *

Velden met een * zijn verplichte velden.

De lessen vinden plaats op woensdagmiddag. De leraar neemt contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en/of een lestijd af te spreken.

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.